Latest Movie :

Abang Long Fadil 2 (2017)

Fadil mendapati dirinya terjerumus ke dunia mafia yang didalangi oleh Taji Samprit dan anaknya Wak Doyok. Namun masalah mula timbul apabila Fadil telah disalah anggap oleh Inspektor Wahab dan Inspektor Shuib sebagai pembunuh upahan yang dikenali sebagai Tiger. Masalah makin bertambah teruk apabila ia turut melibatkan seorang wartawan TVKL bernama Yana yang membuat liputan kes-kes pembunuhan yang dilakukan oleh Tiger. Kini Fadil terpaksa menjalani kehidupan sebagai pembunuh upahan walaupun dia bukanlah seorang pembunuh. Untuk membersihkan namanya dan membuktikan dia tidak bersalah, Fadil perlu mencari identiti sebenar Tiger.

klik sini untuk menonton >> TONTON / DOWNLOAD <<
Bahasa: Melayu
Klasifikasi: P13
Tarikh Tayangan: 24 Ogos 2017
Genre: Aksi / Komedi
Durasi: NA
Pengedar: Astro Shaw
Pelakon: Zizan Razak, Syamsul Yusof, Tania Hudson, Wak Doyok, Achey Bocey, Shuib Sepahtu
Pengarah: Syafiq Yusof

tag : free watch tonton download Abang Long Fadil 2 (2017) full movie malay torrent streaming kepala bergetar pencuri movie tapaw sub dfm2u geng movie bukan cincai kb kberputar kbergetar
Share this movie :

+ comments + 20 comments

October 8, 2017 at 4:41 AM

sakai bodohhh

October 18, 2017 at 6:50 AM

pukimak koo....avery click dapat payment tapi menipu! makan duit HARAM!

October 18, 2017 at 8:30 AM

cantik ah min TQ very much

October 18, 2017 at 10:08 AM

Min nak Malay Regiment Pleaseeee

October 18, 2017 at 12:57 PM

how to download?

October 18, 2017 at 5:24 PM

The best . superb . nak download copy link then install tubemate n download la movie kat situ . senang je

October 18, 2017 at 11:03 PM

link rosak admin..

October 19, 2017 at 7:53 AM

kenapa x boleh nk play movie tu.....

October 19, 2017 at 6:59 PM

Baru nk download, tp owner protect pulak dlm google drive. Bro, tlg share link download. TQ

October 20, 2017 at 5:31 AM

yahooo.., tq admin, gambar boleh tahan. puas hati dapat donlod HD 1.324gb. aku donlod dgn IDM je. dapat play sikit cukup

October 20, 2017 at 12:54 PM

Boleh je buka..siap aku download lagi..setakat nak klik link tu..klik je lah support admin..itu pun susah ke?

October 20, 2017 at 2:32 PM

bro.. sila cuba https://uptobox.com/zppbzw1xcjlb

October 21, 2017 at 7:50 PM

ramai lagi yg bodoh tak pandai nak download..ko yang bodoh dok menyalak kat sini buat apa..cam sial..

October 23, 2017 at 10:41 PM

hahaha.buduh tu jgn tunjuk kat org sgt.maki org lagi nmpk ko ni buduh bangat

Post a Comment

 
Support : KB Movie | Syok Anime | Layar TV
Copyright © 2017. Kepala Bergetar Movie - All Rights Reserved
Fueled by Facebook Published by Nakazato Syunichi
Proudly powered by Blogger