Latest Movie :

Jasmine (2017)


Zaman berusia 13 tahun ketika Jasmine kehilangan ibubapanya dalam kemalangan jalanraya. Jasmine ketika itu berusia 3 tahun. Bapa Jasmine, Zahari adalah driver kepada keluarga Zaman, Datuk Zahari dan Datin Sofia. Jasmine membesar menyayangi zaman sebagai abang kandungnya kerana dia tidak tahu bahawa dirinya hanya anak angkat. Datuk Zahari dan Datin Sofia merahsiakannya kerana tidak mehu Jasmine bersedih. Gerak manja Jasmine menyayangi dirinya membuatkan hati Zaman berdetik mencintai Jasmine. Sayang telah bertukar menjadi cinta tanpa dipinta. Untuk itu, walaupun diusia 33 tahun, Zaman masih sendiri. Hati Zaman terguris kala Jasmine menyatakan cintanya pada lelaki lain. Awal segala-gala pada Jasmine kerana Awal cinta pertamanya.

Nantikan telefilem Jasmin lakonan Azrel Ismail dan Nina Iskandar. Telefilem arahan Jamal Khan ini akan ditayangkan di TV9 pada Isnin ini pukul 8.30 malam.

klik sini untuk menonton >> TONTON / DOWNLOAD <<

JUDUL : JASMINE
TARIKH / MASA : Isnin, 30 Oktober 2017, 8.30 malam
SIARAN : Slot Skrin Di 9 (TV9)
SKRIP : Azlina Pa'wan
PENGARAH : Jamal Khan
TERBITAN : Country Universal Sdn Bhd
PELAKON : Azrel Ismail, Nina Iskandar, Liza Abdullah, Dato Jalaluddin Hassan, Afiq Muiz

tag : free watch tonton download Jasmine (2017) full movie malay torrent streaming kepala bergetar pencuri movie tapaw sub dfm2u geng movie bukan cincai kb kberputar kbergetar arai HD openload telemovie online filem melayu telefilem
Share this movie :

Post a Comment

 
Support : KB Movie | Syok Anime | Layar TV
Copyright © 2017. Kepala Bergetar Movie - All Rights Reserved
Fueled by Facebook Published by Nakazato Syunichi
Proudly powered by Blogger