Latest Movie :

Qalbu (2018)


Jangan lupa saksikan telefilem Qalbu menampilkan pelakon hebat Faizal Hussein, Fasha Sandha, Fauzi Nawawi, dan Wan Maimunah. Telefilem arahan Riza Baharudin ini akan ditayangkan pada Sabtu ini jam 9 malam di TV3.

klik sini untuk menonton >> TONTON / DOWNLOAD <<

JUDUL : QALBU 
WAKTU SIARAN : Sabtu, 19 Mei 2018, 9:00 malam
SIARAN TV : Slot Cerekarama (TV3)
PENULIS SKRIP : K. Adlie
PENGARAH : Riza Baharudin
TERBITAN : Saphire Screen Sdn Bhd
PELAKON : Faizal Hussein, Fasha Sandha, Fauzi Nawawi, Aidil Aziz, Nur Qistina Raisah, Wan Maimunah

SINOPSIS QALBU
Kisah Kamal yang sanggup melakukan apa sahaja demi Kasih dan Aiman. Pergolakan jiwanya bergelora, apabila mendapat tahu kehilangan anaknya. Tetapi, apakan daya dia dipisahkan dengan tembok penjara.

Kamal dipenjarakan atas kesalahan rasuah yang dirancang oleh isterinya, Marlia. Marlia memerangkap suaminya kerana ingin membolot kemewahan. Dua anaknya, Kasih dan Aiman hilang tempat bergantung kasih sayang kerana mereka rapat dengan Kamal. Sepanjang Kamal dipenjarakan, Kasih dan Aiman sering didera oleh ibu mereka. Marlia sibuk menjalinkan hubungan sulit dengan Syukri, akauntan di syarikat yang sama dengan Kamal.

tag : free watch tonton download Qalbu (2018) full movie filem malay torrent streaming kepala bergetar pencuri movie tapaw sub dfm2u geng movie bukan cincai kb kberputar myflm4u kbergetar arai HD openload telemovie online malaysia indonesia indo
Share this movie :

Post a Comment

 
Support : KB Movie | Syok Anime | Layar TV
Copyright © 2017. Kepala Bergetar Movie - All Rights Reserved
Fueled by Facebook Published by Nakazato Syunichi
Proudly powered by Blogger