Latest Movie :

Hantu Kak Limah 3 (2018)


Kak Limah telah ditemui mati oleh Khuda, Hussin dan Wani. Sejak dari itu, hantunya sering dilihat merayau di sekitar Kampung Pisang, membuatkan penduduk ketakutan. Encik Solihin kemudian cuba membantu untuk menghalau hantu itu keluar dari kampung. Hussin cemburu apabila penduduk kampung mula percaya dan berharap kepada Encik Solihin. Bagaimanapun, tragedi di sebalik kematian Kak Limah masih belum diketahui.

klik sini untuk menonton >> TONTON / DOWNLOAD <<

Bahasa: Melayu
Sarikata: Inggeris
Klasifikasi: P13
Tarikh Tayangan: 9 Ogos 2018
Genre: Komedi / Seram
Durasi: 1 Jam 55 Minit
Pengedar: Astro Shaw
Pelakon: Awie, Delimawati, Rab Khalid, TJ Isa, Sharwani, Zul Ariffin, Uqasha Senrose, Ropie
Pengarah: Mamat Khalid



tag : free watch tonton download Hantu Kak Limah 3 (2018) full movie filem malay torrent streaming kepala bergetar pencuri movie tapaw sub dfm2u geng movie bukan cincai kb kberputar myflm4u kbergetar arai HD openload telemovie online malaysia indonesia indo
Share this movie :

+ comments + 17 comments

September 21, 2018 at 9:14 PM

lama dah aq tunggu movie ni.. nk dekat sebulan dh ni... xepatkan skit eh

September 22, 2018 at 7:33 AM

Butuh pak hang link tipu !!!!!

September 22, 2018 at 9:41 AM

Bagi Link tipu..Aku sumpah nanti hang mati roh x tenteram !!
PukiMak !!

September 29, 2018 at 10:05 AM

mana movie dia anjing...babi sial...fuck you

October 1, 2018 at 1:49 AM

Dasar anjir

October 11, 2018 at 5:28 AM

semoga kau mampos

October 11, 2018 at 8:00 AM

lahanat anak babi ko anjing penipu ...lancau mak kau la babi
buto bpk ko la.. aq dh lme nk tngok cite ni tau anjing sial ..ko nk tipu lak ..ko ni mmng sial lah

October 19, 2018 at 6:59 AM

kalau nak tengok yang real boleh tengok kat : KAT SINI

October 26, 2018 at 12:32 AM

Pala hotak hang bodoh

October 30, 2018 at 2:38 AM

ok je blh tengok.. kalo x pandai jangan mengata.. orang dh bagi usaha la siket.. tq admin

October 31, 2018 at 10:19 AM

apa punya bahasa la kome ni terpengaruh dgn indon

November 14, 2018 at 2:02 AM

Pukimak babi

November 15, 2018 at 6:30 AM

Budak2 sekolah frust nak tgok wayang takde duit, cari kat internet tak reti nak bukak link dah bg..pastu mencarut bukan main. Aduh kelakar. BTW, thnks admin

November 20, 2018 at 11:10 PM

terima kasih admin.. sy boleh ja tengok plus dowload lagi.

Post a Comment

 
Support : KB Movie | Syok Anime | Layar TV
Copyright © 2017. Kepala Bergetar Movie - All Rights Reserved
Fueled by Facebook Published by Nakazato Syunichi
Proudly powered by Blogger